Hanne Korsholm

Holistisk Behandling

Jeg har gennem mine mange år som behandler udviklet et holistisk behandlingssystem – Klarsyn, Healing og Massage.

Behandlingen er en sammensmeltning af massage, healing, stille nærvær og eventuelt klarsyn formidlet via ord. Sammen har vi fokus på lige netop dig og dine udfordringer, så vi kan finde den optimale behandling for dig.

Behandlingen skaber samhørighed med de aspekter af dig, der trænger til ro og opmærksomhed. Du vil opleve dig dybt afslappet og revitaliseret efter behandlingen.

Alt hvad du skal gøre, er at mærke og turde give slip på det gamle og vide, at noget nyt er på vej til dig.

Klarsyn

Jeg formidler klarhed og indsigt i dele af dit liv.

Alt foregår i respekt og omsorg for den du er, samt hvor du er i livet.

Når jeg arbejder i klarsyn, bruger jeg min spirituelle intuition og lader energier og budskaber til dig passere gennem mig.

 

 

Healing

En af mine store glæder er at arbejde med healing, healingen er en dyb forbindelse i mig, hvorfra jeg henter inspiration til at hjælpe lige netop dig, der hvor du er i din udvikling.

Jeg formidler healing via stille berøring samt massage, dette kombineres til tider af kanaliserede budskaber, som hjælper dig til at forløse dine spændinger, eller traumer.

Vi hjælpes ad og understøtter processen med vejrtrækning og stille samvær. For mig er det en kæmpe gave at være formidler af energien som hjælper dig til en dybere forståen af din proces.

 

Massage

I min massage og healing evner jeg at få både krop, sjæl og ånd i tale, at arbejde med helheden i den enkelte kombination giver mig en kæmpe glæde, selve samarbejdet foregår i din tillid til mig, samt en stille tro på, at din krop er et fabelagtigt redskab til at guide og støtte dig på din rejse.

For mig er det en glæde at følge de signaler din krop sender til mig, jeg lader mig guide til at forløse og frigive gamle spændinger og blokeringer, således du bagefter føler en skøn berigelse og et dybere nærvær med dig selv.